Buscar

Best ke blogging?

Hi semua, Aleesha disini,


Ini first time Aleesha buat blog. Ini pun untuk suka-suka.
Nak cuba try best ke ada blog nie. Ada orang kata, blog ni best sebab boleh share idea, tapi ada juga orang kata blog ini boleh dapat pasif income, tak tau lah betul ke tidak.

Since this is my first day of blogging. Rasanya banyak lagi perlu dipelajari.
Tengok blogger-bloger hebat macam DenaiHati, Ben Ashaari semua tu, rasa tak sabar nak berblog.

Best ke blogging?

10 orang bercakap:

Pacifista

takpe...kayuh pelan2.nanti ramai la yang menyinggah :)

rebellion

memang best, yang penting tujuan kite, kalo target nak buat income pastu tak kesampaian memang rase tak best. Tapi kalo tujuan tu nak berblogging secara normal, berkawan dll, memang bagus, blog untuk share idea, yang penting komuniti

Omar

Saya ni nak kata hebat sangat berblogging takdelah, tapi bolehlah mengisi masa lapang dengan sesuatu yang bermanfaat.

InsyaAllah saya rasa kalau rajin blogging, mampu jer jadi macam DenaiHati.com, Ben Ashaari tu, tak pun blogger-blogger yang berjaya guna Blogspot jer cam Hanis Zalikha, Nisa semua tu..

Good luck.

neu

kena caranya best - kena sabar bebanyak :)

Denaihati

Banyak yg kita boleh buat setelah blog kita dikenali ramai orang. Semua tu perlu kesabaran.

majalah biar betul

seelok-eloknya, niat berbloging tu biarlah untuk memberi informasi yang berguna kepada pelawat yang datang dan mereka tidak rasa sia2 dan buang masa jika artikel sekadar suka-suka.

harap dapat membantu halatuju blog anda

aKSARAfENDI

brblogging ni cam satu terapi sebab leh brcerita pada semua org..kan3?salam blog..sya pun baru lagi..

Nur Aleesha

Terima kasih semua kerana sudi memberikan Aleesha panduan dan sokongan untuk terus maju dalam dunia blogging.

Terima kasih juga pada abang Denaihati kerana sudi berkongsi pelbagai tips menarik dalam blog beliau.

nizamghazi

Hai Aleesha,
Selamat dtg ke dunia blogging
Sy juga masih baru dan banyak yg perlu belajar.

Harap terus sukses ya :)

bukit gambang

best pe, dapat kawan baru..