Buscar

Kursus dan modem rosak

Assalamualaikum my faithful reader,

First and foremost, sorry to all my reader lah sebab manalah tau korang asyik melawat blog ni tapi takde entri baru. Actually, moden DiGi Internet yang Aleesha guna tu tetiba rosak and tak boleh nak connect Internet.

Petang selasa hari tu Aleesha cuba buka Internet dekat office, tapi asyik tulis fail jer. Masa tu ingatkan nak update blog tapi company tempat Aleesha praktikal ni dia block semua alamat Blogspot.com, jadi bila Aleesha cuba bukak...

ACCESS DENIED

 So, keluarkan modem Digi ni dari handbag, and cuba connect. tapi cam Aleesha cakap dekat atas tu, dia tulis fail jer. Nak kata bil tak bayar, hampir setiap bulan Aleesha bayar. Dapat jer bil, terus gi Centre. Takpelah, nanti minggu depan maybe Aleesha pergi tengok apa yang patut.

Malam ni pun dapat Internet sebab Sarah (kawan yang temankan Aleesha makan pizza hari tu) datang rumah and tidur kat rumah Aleesha sebab esok dia tetiba rajin nak temankan Aleesha pergi KL Sentral dalam pukul 6.00 pagi sebab Aleesha kena naik ERL to KLIA for my flight to Penang at 8.15 pagi.

Jadi, kesempatan yang ada nie, Aleesha nak bagitaulah sepanjang 2-3 hari ni takkan ada update dekat blog ni as Aleesha pun sibuk dengan kursus di Penang tu. Jangan rindu-rindu pula ya..Hehe.

5 orang bercakap:

HAFIZAL

nak rindu lah jugak...hehehehe

Denaihati

kebanyakan syarikat block blogspot.com

Nur Aleesha

Hafizal:
Ala. Jangan lah camtu :(

Denaihati:
Itulah, diorang takut orang main blog time office hour.

Norasikin

Kena la bli iphone. boleh berblog senyap2

deno

rindu nak baca entry aleesya :)