Buscar

Terharunya saya

Salam guys and girl, it's me again, Aleesha,


Aleesha memang terharu sesangat dekat Abang Ben Ashaari kerana sudi promote blog Aleesha yang tak seberapa dan baru dibuat ni. Memang tak sangka blogger hebat macam Abang Ben tu sudi nak promote blog Aleesha kan?

Aleesha baru jer online ni, bila tengok Dashboard, macam terkejut jugak tengok graf tu mencecah lebih 800, ingatkan rosak ke...Patut la hari ni follower blog Aleesha terus meningkat dengan banyak sekali, dulu tak sampai 10, sekarang dah 50 orang. Dekat shoubox tu pun, message dah sampai 4 muka surat.

InsyaAllah, jika berkesempatan, nanti Aleesha akan luangkan masa untuk follow balik semua blogger yang dah tinggalkan message dekat shoutbox tu dan yang dah follow Aleesha. Terima kasih ya kawan-kawan :)

8 orang bercakap:

Omar

Mesti selalu g blog Ben Ashaari ni, sebab tu dia pomot :)

Ahmad Zaki

Assalamualaikum...

Tahniah atas pencapaian ini...

Jika muka cantik, cute.., pasti akan mudah mendapat perhatian semua pihak termasuklah yang sudah popular.. Ada je yang akan rela merelai...

Moga diperbaiki lagi prestasi serta gaya penyampaian di blog. Jadikan blog sebagai tempat yang berilmiah dan berguna untuk rakyat...

shah Blogger

Hehe keep it up yeah :)

MAsa akan mematangkan kita dari skala ke skala masa yg lain. Dari sudut ke segenap sudut..

Ada mcm kata2 mutiara x? haha

:) Keep it up

Wan85

http://wanwidget.com
tahniah cik aleesha, :)

ila

tahniah akk.
ila follow sinie

Pacifista

aleesha cantik.tu yang dia promote tu.bro ben memang tak boleh tengok awek cantik.hehe...gurau je :p

bagi saya aleesha rajin jugak terjah blog orang lain.mungkin sebab tu bro ben promote kot :D

Mr LePaK

Sabor je la... 16 juta ratus kali dah aku masuk situ.. takde lak dia nak promote blog aku nie.... isk isk isk....

Nak nangis jap.... WaWaWaaa.... ok... pakcik dah habis nangis... hehe..!!

nizamghazi

Wuaa tahniah sbb blog ni semakin meningkat. Tak lama lagi tu akan jadi popular lah.

Sllunya klu kit rajin BW dan update entri yg fresh akan dapat perhatian dan followers makin ramai.