Buscar

UiTM Final Year Exam Result

Assalamualaikum, just a short entry malam ni.

Tadi online kejap di Facebook Aleesha. Tengok ada banyak status pasal result UITM. Yang Aleesha tertarik adalah salah satu status ni yang membawa Aleesha ke laman web www.uitmstudentexaminationresult.co.cc

Ingatkan UiTM dah tukar alamat. Memula takut jugak nak masukkan Nombor Pelajar, ialah sebab sekarang tengah praktikal. Manalah ada result. Sekali bila Aleesha submit.


Kena prank troll dengan student-student lah ni. Macam-macam sekarang.
Tapi serius, masa login. Nampak macam real student portal UITM.

Apa-apa pun, buat mereka yang nak amik result malam ni, good luck ya.

7 orang bercakap:

Lieyana Ahmad

ahahaha . nakal betui ! kesian aleesha . xD

apaajanews

SEKEJAP NAK GELAK beso...ni ah macam WAKENABEB pula

Dulu Lain Sekarang Lain

good luck ambik result... adehhh ada gak yg buat lawak time ambik result ye?

Ikhwan

Ini macam punya troll pun ada ka?

Benjy

Biasalah itu boleh juga dikira sebagai kreatif juga ... berbagai teknik digunakan supaya orang suspen dan ketawa ... HAHAHA

blackrosehunter

hahaha..wakenabeb..online punya..hehe

Bosco d'Glamor

gud luck juga kpd mereka