Buscar

Sudah bersawang pulak.

Assalamualaikum dan good evening to my faithful reader,

Lama rasanya Aleesha tak menghupdate blog ni. Dah naik bersawang pulak. Biasalah, intern ni busy sikit. Macam-macam kerja kena buat, Internet pulak sejak dua menjak ni agak mengecewakan.

Sekarang, Aleesha dan tak pakai Digi lagi. :(

Guna Streamyx. Walaupun tak boleh dibawa kemana-mana, letak dekat rumah Aleesha di Segambut sajer, tapi okey lah kan, at least, connection dia tu kekal laju.

Streamyx ni dah lama kat Malaysia, tapi Aleesha baru jer pakai. Sebab dulu Aleesha duduk di kampus, kalau langgan pun, kolej mawar mana ada lubang telefon kan. Hehe.

So sekarang, InsyaAllah, Aleesha dan boleh guna Internet dengan stabil dan bila kerja yang berlambak-lambak ni siap, yeay! Boleh sambung blogging..

3 orang bercakap:

shahrazali

kolej mawar??? awk study mne ek??

Nur Aleesha

UiTM Shah Alam.

Sekarang tengah praktikal final year.

dian

haiii,, salam kenal ia dari dian. ^^
o iya jangan lupa mampir ke blog dian iya di http://blog.umy.ac.id/rumahkiat/,
wuaaaah.. blog kamu bagus. good luck iya kawan.. ^__^

SALM BLOGER INDONESIA.

" Tukeran link juga bisa. "